Livet på Teglholmen

Få vandets liv helt ind i stuen

Stuen i hver bolig er indrettet med store vinduespartier og franske altaner. De unikke åbne linjer over stuens varme egetræsgulv bringer det maritime miljø helt tæt på.

Vandet giver et helt utroligt lys, når det spejler sig i de lyse lofter fra begge sider af huset. Som på en husbåd kan du altid nyde den friske luft og lyden af vand.

Du har altid et frit og eksklusivt udsyn til havnens varierede liv med flotte både, havnebusser og solens glimt i vandet, forbeholdt de få.

Arkitekttegnet luksuskøkken

Heller ikke i køkkenet er der gået på kompromis med kvaliteten.

Alle boliger udstyres med et håndlavet luksuskøkken fra Køkkensnedkeren, hvor æstetik og funktion går hånd i hånd.

Køkkenet tilhører den elegante BOXONE-serie med fronter i farven Black Stained Oak. Det stilfulde design understøtter boligens moderne, tidssvarende udtryk med sine rene linjer og massive træskuffer med integrerede greb.

Alle materialer er nøje udvalgt og behandlet af dygtige håndværkere, hvilket er med til at sikre en flot og unik finish.

Køkkenet er boligens hjerte, og her får du et køkken, du vil glæde dig over hver eneste dag.

Varmt og eksklusivt badeværelse

Badeværelset er indbydende indrettet med varme farver. Gulv og vægge er beklædt med store, lysegrå klinker fra Mosa i varierende former, som giver et moderne og luksuriøst udtryk.

Rummet har en spændende kontrast mellem de lysere toner og opbevaringsmoduler i mørke fronter. Træet sikrer et stilistisk match mellem køkken og bad.

Spejlet strækker sig over væggens fulde bredde, så det store badeværelse virker endnu større. Armaturer og øvrigt inventar er smukt designet og udført i høj kvalitet fra bl.a. Grohe.

Vasketøjet klares med både energibesparende vaskemaskine og tørretumbler, som begge er placeret strategisk i rummet.

On the Water, In the City, By the Nature

Frit udsyn gennem havnen

Hver bolig på Piers har sin egen eksklusive tagterrasse på mellem 20 og 34 m2.

Her kan du nyde udsigten til vandet og de skiftende årstider på Amager Fælled. En unik udsigt fra taghuset, hvor det elegante glasværn giver både læ og uhindret udsyn.

Hver bolig har sit eget unikke view til havneløbet og selve udviklingen af havneområdet. Samtidig kan du nyde synet af områdets skønne natur og Teglholmens mange flotte ejendomme.

God plads til gæster

Du kan let have gæster på Piers. I tilknytning til Piers er nemlig to eksklusive fælleslokaler, som bliver møbleret og administreret af ejerforeningen på Piers.

Hvert fælleslokale er en selvstændig enhed, som kan lejes gennem ejerforeningen. Indretning og materialer er holdt i samme høje standard som i ejerboligerne.

Fælleslokalerne er placeret i den sydligste og den nordligste Pier.

I første række til vandet

Boligerne på Piers giver dig størst muligt udbytte af havnens smukke omgivelser fra hver etage.

Fra terrassedøren i rækkehusene er der udgang til den sydvendte terrasse, hvor du kan nyde solen og godt selskab helt tæt på vandet.

Ledige lejligheder
Reserverede lejligheder
Solgte lejligheder

Find en bolig der matcher jeres ønsker og behov

 

Læs mere om Piers i vores katalog

Er du på udkig efter en bolig, der er noget helt særligt?

Få mere inspiration og overblik over de mange muligheder med de unikke boliger på Piers i vores katalog.

Download katalog