Teglholmen - en levende bydel

Så tæt på vandet, som du kan bo

Med en bolig på Piers har du vandet lige ved døren. Samtidig gør Sydhavnens nye broer det let for dig at gå, løbe eller cykle gennem naturen i store grønne områder som naturskatten Amager Fælled.

Hver bolig har et depot til tør og sikker opbevaring af dine ejendele. Der er desuden fælles cykelparkering ved ankomst til hver ejendom. Parkeringsområdet til biler er sikkert aflåst og indendørs. Det ligger i et af de større byggerier på Teglholmen – bare tre minutters gang væk.

I 2024 udvides metrolinjen med fem stationer i Sydhavn, og Sluseholmens station ligger i behagelig gåafstand til Piers. Den vil gøre det let for dig at komme hurtigt rundt i resten af København. I kort afstand fra Piers ligger havnebussen, som nemt tager dig til indre by ad vandvejen.

Motorvej E20 ligger kun fem minutters kørsel væk. Du kan altså hurtigt nå ud i landet eller til Kastrup Lufthavn og derfra videre ud i verden.

Piers - Exclusive homes at Teglholmen

Nyd livet ved og på vandet

Hele Sydhavnen byder på mange unikke muligheder for at dyrke en aktiv livsstil. Vandaktiviteter og sejlads skal du dog kun træde ud af din dør for at dyrke.

Du har mulighed for at leje din egen bådplads til en mindre båd i havnen tæt på din bolig på Piers.

Find en bolig der matcher jeres ønsker og behov

 

Ledige lejligheder
Reserverede lejligheder
Solgte lejligheder

Læs mere om Piers i vores katalog

Er du på udkig efter en bolig, der er noget helt særligt?

Få mere inspiration og overblik over de mange muligheder med de unikke boliger på Piers i vores katalog.

Download katalog