Et moderne kapitel i udviklingen af Københavns havn

Historisk bydel med moderne liv

De første 100 år var Teglholmen præget af industri. Murstenene til mange københavnske byggerier blev produceret her.

I dag er den gamle lergrav blevet omdannet til havnebassin. Og moderne, arkitekttegnede boliger i skiftende højder har overtaget pladsen fra industrien.

Udviklingen af Teglholmen sker med hensyn til det moderne liv. Arkitekturen er inspireret af områdets historie, men indbyder i meget højere grad til samvær og fysisk aktivitet end tidligere.

Den nybyggede, prisbelønnede ”Skolen i Sydhavnen” er med sine åbne legepladser og tagarealer et godt eksempel – som ligger kun fem minutters gang fra Piers.

Som en fast husbåd i havnebassinet

Piers er tegnet af Aarstiderne Arkitekter i samarbejde med Holscher Nordberg Architecture and Planning med inspiration fra blandt andet kanonbåde- og masteskure på Holmens tidligere flådebase. Facaderne består
af elegant, mørk og let beklædning i smuk overgang til trælistebeklædning i stueplan, som giver en stærk sammenhæng med molerne under dem.

Exclusive Homes at Teglholmen

Boliger i harmoni med de maritime omgivelser

Ejendommene på Piers har karakteristiske taghuse, som minder om sejl. Det er med til at virkeliggøre billedet af de rummelige boliger som fastliggende husbåde midt i hovedstaden.

Tagvinduer sørger for dagslys og naturlig varme i hvert hus. Trapperum og taghuse er tegnet ind, så de giver mere privatliv til boligen, skærmer for vinden på udearealer og sikrer et behageligt indeklima om sommeren.

Hver ejendom består af syv eksklusive rækkehuse i fuld højde og to lejligheder i hver to etager.

Med sit maritime udtryk skriver Piers sig ind i historien som et moderne kapitel om udviklingen af Københavns havn.

Rummelige boliger i havnen

Piers ligger på de nyetablerede moler N, O, P, S og T på Teglholmen.

De fem ejendomme består af syv moderne rækkehuse med entré, køkken/alrum og terrasse i stueplan. Førstesalen er indrettet med en lys stue og soveværelse. Andensalen er indrettet med to store værelser og et badeværelse.

De to inderste boliger på hver pier er lyse ejerlejligheder i tre plan med indgang på første sal. Førstesalen er indrettet med sammenhængende entre, køkken og stue. Andensalen rummer to eller tre store værelser og et eksklusivt badeværelse.

Alle boligerne har hyggelige og solrige tagterrasser på tredje sal adskilt af taghusene. De store vinduespartier i taghusene lukker det varme lys ind i hele boligen.

Det yderste rækkehus på hver pier har både altan og franske altaner ud mod havnen. Hertil kommer den rummelige terrasse samt tagterrasse.

Find en bolig der matcher jeres ønsker og behov

 

Ledige lejligheder
Reserverede lejligheder
Solgte lejligheder

Læs mere om Piers i vores katalog

Er du på udkig efter en bolig, der er noget helt særligt?

Få mere inspiration og overblik over de mange muligheder med de unikke boliger på Piers i vores katalog.

Download katalog